Receptek Főételek Húsos ételek Gombás pirított csirke

Hozzávalók

1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só

1 dl Tesco Finest hidegen sajtolt repcemag étolaj

1 csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors

4 darab csirkemellfilé

4 dl tejszín

40 dkg gomba

10 dkg átszitált liszt

1 csipet finomra vágott zöldpetrezselyem

Leírás

Elsőnek a csirkemelleket lisztbe mártjuk és felmelegített olajban, pirosra sütjük. Felkockázzuk és félrerakjuk. Az olajon megfuttatjuk a felaprított hagymát és gombát. Megszórjuk egy kevés liszttel és felengedjük tejszínnel. Kiforraljuk és hozzáadjuk a kockára vágott csirkemellet.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4