Receptek Levesek Gombasaláta bazsalikommal

Hozzávalók

1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só

2 fej vöröshagyma

2 dl Tesco Finest hidegen sajtolt repcemag étolaj

1 csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors

1 darab citrom (lehámozott héja és leve)

1 csipet majoranna

30 dkg sűrített paradicsom

4 darab babérlevél

1 kg gomba

Leírás

A finomra vágott vöröshagymát megdinsztelem, a gombát hozzáadom, sóval és borssal megpárolom, zsírjára sütöm. A paradicsompürét belekeverem és vízzel mártás sűrűségűre hígítom. Beleteszem a babérlevelet, a citrom héját és 1 cs. petrezselyem zöldet is beleaprítok. Kiforralom. A végén a többi fűszerrel, a citromlével és kevés cukorral ízesítem. Végén a citrom héját kiveszem belőle.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4