Receptek Saláták Gombasaláta

Hozzávalók

1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só

2 kanál Tesco Finest hidegen sajtolt repcemag étolaj

1 csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors

1 darab citrom

1 fej hagyma

1 csipet kakukkfű

2 doboz paradicsompüré

2 darab babérlevél

1 kg gomba

Leírás

A hagymát apróra vágjuk, a gombával együtt. Szeletekre vágjuk a gombát, az igazihoz állítólag apró kockákra kell. A hagymát az olajon megpároljuk, majd hozzáadjuk a gombát. Sózzuk, és addig pároljuk, amíg levet ereszt. Ekkor hozzáadjuk a sűrített paradicsomot, babérlevelet, kakukkfüvet, kevés borsot és némi citromhéjat. Még néhány percig együtt pároljuk. Amikor lehúzzuk a tűzről, keverhetünk bele egy kevés fehérbort. Vegyük ki a babérlevelet és a citromhéjat. Lehűtjük, és hűtve tálaljuk, például pirítós, vagy friss pékáru mellé.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4