Hozzávalók

500 g borda

1 fej hagyma

2 kanál víz

2 kanál olaj

450 g ketchup

80 g barna cukor

3 gerezd fokhagyma

15 ml almaecet

1 kanál paradicsomszósz

1 kanál worchester (szósz)

1 tk cayenne-i bors

1 tk mustár

2 tk bors

Elkészítés

 alt=
1

Keverjük össsze egy tálban az összes hozzávalót.

 alt=
2

Mossuk meg a bordát, itassuk fel róla a nedvességet és távolítsuk e a hártyás részeket. Kenjük rá az összekevert pácot, majd hagyjuk a hűtőben éjszakára.

 alt=
3

Grillezzük kb. egy órán keresztül. A húsnak nem szabad kiszáradnia, viszont jól át kell sülnie.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat


1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4