Receptek Levesek Gyümölcsleves vaníliás pudinggal

Hozzávalók

1 csomag vaníliás cukor

10 dkg cukor

2 dl tejszín

1 csipet őrölt fahéj

1 csomag pudingpor (vaníliás)

30 dkg gyümölcs (meggy, alma)

Leírás

A megtisztított gyümölcsöket, kb. 2 liter vízbe tesszük a fahéjjal, majd felforraljuk. A pudingport, a tejszínnel kikeverjük csomómentesre, majd folyamatos kevergetés mellett, a leveshez öntjük. Ízesítjük ízlés szerint és pár perc alatt, készre főzzük. Alaposan leturmixoljuk és tejszínnel dúsítjuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4