Receptek Levesek Hagymaleves konyakosan

Hozzávalók

1 kanál liszt

1 csipet cukor

4 dkg sajt

2 kanál vaj

4 darab leveskocka

1 pohár konyak

50 dkg póréhagyma

Leírás

A hagymát apróra vágjuk, olajon megdinszteljük, megszórjuk liszttel és felöntjük vízzel. Hozzáadjuk a leveskockát és 25 percig főzzük. Sózzuk, borsozzuk, majd a konyakot beleöntjük. A sajtot csak tálalásnál adjuk hozzá, de ne legyen túl forró, mert egybekapja. Pirított kiflit adunk hozzá.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4