Receptek Levesek Halászlé

Hozzávalók

1 darab Tesco Finest San Marzano paradicsom

1 darab paprika

4 fej hagyma

1 darab leveskocka (halászlé)

3 kanál pirospaprika

2 kg ponty

2 kg hal (kárász, keszeg, törpe harcsa)

Leírás

Halak megtisztítása: A pontyot a fejétől, uszonyától és farkától megszabadítom. Ezután az egyéb halakkal és vöröshagymával együtt, felrakom főni. Amíg az alaplé elkészül a felszeletelt pontyokat enyhén olajba, sóba és pirospaprikába pácolom! Ezután a kész alaplevet kipasszírozom szálka mentesen, majd kb. 3 liter vízzel hígítom. Felforralom és belehelyezem a pácolt halszeleteket, majd kb. 20-percig főzzük. Az utolsó 10 percben teszem rá az őrölt pirospaprikát és a pontyban lévő tejet, vagy ikrát. Nagyon finom, kiadós és sűrű lesz. Jó étvágyat hozzá!

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4