Receptek Gyerekmenü Főételek Halfalatkák házilag

Hozzávalók

1 kg ponty filé

100 g zabpehely

1 darab tojás

1 darab citrom leve

1 tk

1 adag liszt

2 darab tojás

1 adag kukoricadara

1 csokor petrezselyem

Elkészítés

1

Főzzük meg a halfilét.

2

Szedjük apró darabokra, a szálkákat és a csontos részeket távolítsuk el.

3

Keverjük össze a zabpehellyel.

4

Adjunk hozzá egy tojást és egy fél citrom levét.

5

Jól keverjük össze, majd tegyük a hűtőbe 15 percre.

6

Formázzuk meg a halfalatkákat.

7

Forgassuk meg a lisztben, a tojásban és a kukoricadarában, végül süssük ki őket. Tálaljuk burgonyapürével.

8

Tipp: Akár a sütőben is kisüthetjük a halakat.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4