Receptek Főételek Hal Halszelet gombával

Hozzávalók

1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só

2 fej vöröshagyma

½ dl Tesco Finest hidegen sajtolt repcemag étolaj

1 darab citrom

3 dl tejszín

1 csipet fehérbors

40 dkg gomba

1 csipet ételízesítő

10 dkg átszitált liszt

4 darab hal

Leírás

A halszeleteket sózzuk, és alaposan megforgatjuk lisztben, majd serpenyőben hirtelen megsütjük. A gombát a finomra vágott vöröshagymával, kevés olajon megpirítjuk. Ízesítjük sóval, borssal és kevés fokhagymával. Felöntjük tejszínnel, és kiforraljuk. Tálalásnál a halat a gombára helyezzük, és citromlével meglocsolva, forrón tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4