Receptek Főételek Hal Halszeletek pirított gombával

Hozzávalók

1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só

10 dkg vaj

1 csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors

1 darab citrom

1 kg gomba

1 csipet ételízesítő

8 szelet halfile

10 dkg átszitált liszt

1 csipet finomra vágott zöldpetrezselyem

Leírás

A gombát szeletekre vágjuk és kevés olajon megpirítjuk. Alaposan fűszerezzük és addig pirítjuk, ameddig a leve el nem párolog. A halszeleteket besózzuk és citromlével bekenjük. Lisztbe forgatjuk és vajon megsütjük, a halszeleteket.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4