Receptek Főételek Hal Harcsa paprikásan

Hozzávalók

1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só

1 csipet fokhagyma

1 darab Tesco Finest San Marzano paradicsom

1 csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors

1 darab paprika

2 fej hagyma

1 kanál pirospaprika

10 dkg szalonna (húsos)

0,8 kg harcsa (afrikai harcsa)

Leírás

Előkészítem a halat. A húsos szalonnát megolvasztom. Amikor már ropogós a pörc, kiszedem a zsírból. A kiolvadt zsírban a felaprított hagymát megpárolom. Beleteszem a zöldpaprikát, a paradicsomot, és megpárolom. Ízlés szerint édesnemes őrölt paprikát teszek bele, majd feltöltöm vízzel (1 kg halhoz 1/2 l víz), így elkészül az alaplé. Sót, borsot teszek bele ízlés szerint, valamint 2 gerezd fokhagymát is belenyomok. Kb. 25 perc alatt készre főzöm.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat


1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4