Receptek Főételek Hal Harcsafilé magvas köntösben

Hozzávalók

1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só

4 darab Tesco Finest friss tojás

1 csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors

1 darab citrom

30 dkg zsemlemorzsa

10 dkg átszitált liszt

10 dkg lenmag

80 dkg harcsa filé

Leírás

A halat csíkokra vágjuk, és sóval megszórjuk. A morzsát összekeverjük a lenmaggal. A halcsíkokat lisztbe, felvert tojásba és a morzsába forgatjuk. Bő, forró olajban kisütjük, és burgonyapürével, vagy friss salátával tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat


1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4