Receptek Desszertek Sütés nélküli Házi energiakocka a nyers konyhából!

Hozzávalók

5 darab aszalt datolya (Medjool)

1 csésze szárított vörösáfonya (vagy más aszalt piros gyümölcs)

0,33 csésze quinoa

½ csésze kesudió

2 kanál lenmag

2 kanál kókusz zsír

20 g kakaó

A bevonathoz

csokoládébevonó

1 kanál kókusz zsír

A díszítéshez (ízlés szerint)

mazsola

kesudió (zúzott)

pisztácia

mogyoró

Elkészítés

1

Áztassuk vízbe a datolyát és a vörösáfolyán 20 percre.

2

Öntsük az aprítóba a kókuszzsírt, a datolyákat, majd minden más hozzávalót.

3

Addig zúzzuk a hozzávalókat, amíg krémesen sima masszát nem kapunk.

4

Adagoljuk a masszát jégkockatartóba vagy bon-bonos szilikonformákba, s hűtsük ki.

5

A bevonómasszát és a kókuszzsírt olvasszuk meg gőz fölött, s vonjuk be a kockákat csokoládéval. Ízlés szerint díszíthetjük durvára vágott magvakkal vagy mazsolával.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4