Hozzávalók

20 dkg liszt

1 dl tej

10 dkg vaj

10 dkg porcukor

8 dkg kakaópor

1,5 dkg élesztő

2 darab tojásfehérje

Leírás

A tejben felfuttatott élesztőt, a liszttel és a vajjal jól összedolgozzuk, majd kb. 20 percig kelni hagyjuk. A kakaót összekeverjük a porcukorral és vaníliás cukorral. Ezután pedig jó vékonyra kisodorjuk, rákenjük a tölteléket, felsodorjuk, és kb. 1,5 cm szélesre vágjuk. Margarinnal jól kikent tepsibe helyezzük, kicsit hézagosan. 200 fokon, 20 percig sütjük. Megjegyzés: Ha van tejszín, akkor a tejet felesben keverjük vele, attól lágyabb lesz!

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4