Receptek Levesek Hideg gyümölcs leves

Hozzávalók

4 dl tej

5 dl víz

10 dkg szeder

1 csomag pudingpor (hidegen keverhető)

10 dkg málna

1 doboz ananász konzerv

10 dkg befőtt (alma)

Leírás

A tejet kikeverjük a pudinggal, hozzáöntjük a tejszínt és az ananászkonzervet a levével együtt (ettől elég édes lesz). Annyi és olyan gyümölcsöt teszünk bele, amilyen van, vagy amit szeretünk. Legjobb és legmutatósabb, piros gyümölcsökkel gazdagítva, mivel a leves színe fehér. Hűtőbe tesszük, 1-2 órára, majd tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4