Receptek Főételek Húsos ételek Húsgombócok sajtmártással

Hozzávalók

1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só

2 darab Tesco Finest friss tojás

4 dl tej

10 dkg sajt

10 dkg vaj

1 dl tejszín

1 kanál hagyma (reszelve)

2 marék zsemlemorzsa

1 csipet fehérbors

40 dkg darált hús

5 dkg átszitált liszt

Leírás

A húst a tojással és a fűszerekkel összedolgozzuk. Egy pici zsemlemorzsát is adunk hozzá. Gombócokat formálunk belőle és forró alaplében kifőzzük őket. Közben, a vajat felmelegítjük, amire rászórjuk a lisztet és forró tejjel felengedjük. Belereszeljük a sajtot és tejszínnel elkeverjük. Tálaláskor, a meleg gombócokat, bevonjuk a forró mártással.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4