Hozzávalók

5 kanál porcukor

1 darab citrom héja (reszelt)

2 pohár natúr joghurt

20 dkg darált keksz

1 darab narancshéj (reszelt)

2 dl növényi tejszín

6 darab nektarin

Leírás

A darált kekszet, arányosan töltsük bele azokba a poharakba, amibe elkészítjük a desszertet. A gyümölcsöket alaposan megmossuk, kimagozzuk és felaprítjuk. A tejszínt kikeverjük a joghurttal és a porcukorral. Ízesítjük a citrom és narancshéjjal. Összeforgatjuk az öntettel és poharakba töltjük. Rakhatunk közé kekszet, vagy babapiskótát is. Hidegen szervírozzuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4