Receptek Desszertek Sütés nélküli Joghurtos-rumos meggy

Hozzávalók

2 dl tejszín

5 dl natúr joghurt

5 kanál méz

30 dkg magozott meggybefőtt

1 darab narancs

1 dl fehér rum

Leírás

A meggyet lecsepegtetjük, majd tálba rakjuk és felöntjük annyi rummal, hogy ellepje. 30 percig hagyjuk ázni. Közben a tejszínt habbá verjük és hozzáadjuk a joghurtot, mézet és a narancshéjat. Lecsepegtetjük a meggyet és a habhoz adjuk. Alaposan összekeverjük és poharakba töltjük. Hidegre hűtjük.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat


1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4