Hozzávalók

2 dl tej

3 kanál cukor

1 csomag habfixáló

1 csomag zselatin

10 darab babapiskóta

3 doboz natúr joghurt

3 darab barack

1 csomag tejszínhabpótló por

Leírás

A 3 joghurtot és a 3 evőkanál cukrot egy edénybe tesszük, és elkezdjük melegíteni. Amíg a joghurt melegszik, addig a zselatint 1 dl meleg vízzel összekeverjük. A joghurthoz öntjük, és kavargatás mellett felforraljuk. Ha felforrt, félretesszük hűlni. A babapiskótákat kb. 1 cm-es kis darabokra szeleteljük Ha ez is kész, akkor 2 dl hideg tejbe beletesszük a tejszínhabport, a habfixálót, és robotgéppel kemény habbá felverjük. A felvert habhoz hozzákeverem a kihűlt joghurtos krémet, majd a babapiskótát is. Egy őzgerincformát (vagy bármilyen más kisebb sütőformát, amink van) kibélelünk alufóliával, és beleöntjük a joghurtos szelet masszáját. Az egészet 2-3 órára betesszük a hűtőbe. Ezt követően, kivesszük a hűtőből a formát. Az így elkészült joghurtos süteményt, az alufóliával együtt kiemeljük a formából, és kicsomagoljuk. A joghurtos süteményt, egy éles késsel most már szépen fel tudjuk szeletelni. Kakaóval meghintve tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4