Receptek Főételek Húsos ételek Kacsacomb majorannával és párolt gyümölcsökkel

Hozzávalók

1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só

1 dl víz

3 gerezd fokhagyma

1 fej vöröshagyma

1 dl Tesco Finest hidegen sajtolt repcemag étolaj

1 csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors

1 csipet majoranna

40 dkg ananász

40 dkg szőlő

4 darab kacsacomb

40 dkg nektarin

1 csipet ételízesítő

Leírás

A kacsacombokat bedörzsöljük a fűszerekkel és olajozott tepsibe rakjuk. Megszórjuk a felaprított hagymával, öntünk rá vizet és lefedjük alufóliával. Előmelegített sütőben, 160 fokon sütjük. Ha már puha a hús, levesszük a fóliát és emeljük a hőfokot 180 fokra, majd szép pirosra sütjük a combokat. A vajat felmelegítjük és rászórjuk az előkészített gyümölcsöket. Mézzel és fahéjjal ízesítjük.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4