Hozzávalók

1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só

4 kanál Tesco Finest szicíliai extra szűz olívaolaj

1 csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors

1 darab citrom

40 dkg szélesmetélt

1 üveg Tesco Finest genovai zöld pesto bazsalikommal és extra szűz olívaolajjal

5 gerezd áttört fokhagyma

40 dkg kagyló

Leírás

A tésztát sós vízben kifőzzük és összeforgatjuk a pestoval. A kagylót lecsepegtetjük és forró serpenyőben, kevés fokhagymával összepirítjuk. Erre tesszük rá a tésztát. Jól összemelegítjük.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat


1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4