Receptek Főételek Húsos ételek Káposzta székely módra

Hozzávalók

1 pohár tejföl

3 gerezd fokhagyma

1 fej vöröshagyma

2 marék rizs

50 g zsír

1 darab babérlevél

600 g savanyú káposzta

500 g sertéshús (sertés lapocka)

100 g kolbász (füstölt)

Leírás

A sertéshúsból pörköltet készítünk, annyi a különbséggel, hogy tört fokhagymát, lecsót, kevés majoránnát, babérlevelet, egész borsot ( füstölt szalonna bőrét) teszünk bele. Ha a hús félpuha, hozzáadjuk a a kimosott savanyú káposztát, felöntjük vízzel, hozzáadjuk a karikára vágott füstölt kolbászt, majd teljesen puhára főzzük. A végén beletesszük a tejfölt, párolt rizst és összeforraljuk vele.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4