Hozzávalók

1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só

1 doboz tejföl

1 csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors

1 darab leveskocka

1 csipet ételízesítő

2 csokor kapor

0,7 kg csirkecomb filé

3 kanál átszitált liszt

Leírás

A húst apró kockákra vágjuk. Olajon hagymát dinsztelünk, erre rakjuk a húst. Fehérre kapatjuk. Sózzuk, borsozzuk, 1 leveskockát morzsolunk bele. Kevés vízzel puhára pároljuk. Amikor majdnem kész, az apróra vágott kaprot hozzákeverjük. A tejfölbe kevés lisztet kavarunk, és ezzel sűrítjük. Kissé összeforraljuk, amíg besűrűsödik. Párolt rizzsel kiváló.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat


1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4