Receptek Főételek Hal Kapros kukoricás halragu

Hozzávalók

1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só

10 dkg vaj

1 dl tejszín

1 fej hagyma

1 kanál citromlé

1 csipet fehérbors

1 csipet ételízesítő

1 csipet kapor

60 dkg halfile

3 kanál átszitált liszt

Leírás

A halfilét kockára vágjuk. A hagymát finomra aprítjuk, és vajon megfuttatjuk. Rárakjuk a kockára vágott halat, és fehéredésig pároljuk. Ha kifehéredett, akkor hozzáadjuk a fűszereket, elkeverjük, megszórjuk liszttel. Felengedjük vízzel, és kiforraljuk. Beleszórjuk a kukoricát, és tejszínnel dúsítjuk. Rizzsel, vagy tészta körettel tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4