Receptek Főételek Hal Kapros lazac gnocchival

Hozzávalók

1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só

1 csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors

2 dl tejszín

3 darab tojás sárgája

30 dkg cukkini (apróra vágva)

10 dkg reszelt sajt

1 kk kapor

80 dkg lazac

2 csomag gnocchi

Leírás

A lazacokat leszeleteljük és sózzuk, valamint kaporral megszórjuk. A gnocchit belerakjuk egy tálba. Sózzuk, borsozzuk, rászórjuk a cukkinit, a sajtot és felöntjük a tojássárgájával kikevert tejszínnel. Tetejére tesszük a lazacszeleteket. Előmelegített sütőben, 150 fokon, 40 percig sütjük és utána tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat


1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4