Receptek Főételek Húsos ételek Kapros-tejszínes pacal

Hozzávalók

1 kanál Tesco Finest almafával füstölt tengeri só

10 dkg liszt

2 gerezd fokhagyma

15 dkg vaj

2 kanál Tesco Finest hidegen sajtolt repcemag étolaj

1 kk Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors

3 dl tejszín

2 fej hagyma

1 mk majoranna

1 kanál citromlé

1 csokor petrezselyem

1 marék kapor

2 kg pacal

Leírás

A pacalt vágjuk csíkokra, és fűszeres lében főzzük puhára, majd szűrjük le (2.5 óra). Vajon futtassuk meg a leszűrt pacalt, majd szórjuk meg kaporral és liszttel. Engedjük fel vízzel és forraljuk ki. Fűszerezzük, majd tejszínnel dúsítsuk. Köretnek burgonya illik mellé.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4