Receptek Levesek Karalábé krémleves

Hozzávalók

1 dl tej

1 gerezd fokhagyma

1 darab húsleveskocka

2 dl tejszín

2 darab karalábé

3 kanál átszitált liszt

Leírás

Egy lábosba öntünk egy pici étolajat, majd a fokhagymát és az előzetesen megpucolt, megmosott, kockára összevágott karalábét beletesszük. Átfuttatjuk az olajon, majd felöntjük vízzel. Belerakjuk a leveskockát, ízlés szerint sózzuk, majd főzzük 20-25 percig. Ha már majdnem kész, behabarjuk. Tejszínnel dúsítjuk és leturmixoljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4