Hozzávalók

1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só

3 gerezd fokhagyma

1 fej vöröshagyma

1 csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors

1 kanál kakukkfű

1 csipet majoranna

1 pohár kefir

3 kanál paradicsompüré

1 csipet ételízesítő

4 darab kacsacomb

1 kk Piros Arany

Leírás

A hagymát, fokhagymát lereszeljük, simára keverjük a kefirrel, az olajjal és a paradicsompürével. Sóval, borssal, kakukkfűvel, késhegynyi majoránnával, ételízesítővel, piros arannyal ízesítjük, majd jól összekeverjük. A páclébe helyezzük az előkészített combokat és lefedve, 1 éjszakára hűtőbe tesszük. Másnap tepsibe rakjuk, a páclét ráöntjük és fólia alatt, 75 percig pároljuk, majd pirosra sütjük.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat


1 / 8

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4