Receptek Levesek Kelkáposztafőzelék háziasan

Hozzávalók

1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só

2 kanál liszt

1 gerezd fokhagyma

4 darab burgonya

2 kanál Tesco Finest hidegen sajtolt repcemag étolaj

1 csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors

1 csipet majoranna

1 csipet őrölt kömény

1 kanál pirospaprika

1 csipet ételízesítő

100 dkg kelkáposzta

Leírás

A kelkáposztát kettévágjuk, majd a torzsáját kivesszük, és leveleit laskára vágjuk. A burgonyát kockára vágjuk. Annyi sós, köménymagos vízben tesszük fel főni, amennyi ellepi, beletesszük a füstölt kockát is. Világos rántást készítünk, amibe a tűzről félrehúzva, beletesszük a pirospaprikát, borsot, belenyomjuk a fokhagymát. Kevés vízzel felengedve, a félig főtt főzelékhez öntjük. Még 20 percet főzzük, néhányszor megkeverve.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4