Receptek Előételek Hideg előételek Kenyérrudacskák friss krémsajttal

Hozzávalók

120 g liszt

120 g krémsajt

80 g vaj

1 darab tojás

kömény, szezámmag

Elkészítés

 alt=
1

Keverjük össze a sajtot az olvasztott vajjal és egy kis sóval. A legjobb, ha a kezünket használjuk botmixer helyett.

 alt=
2

Hagyjuk állni a hűtőben 30 percig.

 alt=
3

Nyújtsuk ki a tésztát, majd szeleteljük csíkokra.

 alt=
4

Kenjünk nyers tojásfehérjét a csíkokra, szórjuk meg szezám- vagy köménymaggal.

 alt=
5

Előmelegített 180 fokos sütőben körülbelül 15 perc alatt elkészül.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat


1 / 8

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4