Receptek Desszertek Sütés nélküli Kocsonyázott gyümölcsök

Hozzávalók

1 csomag vaníliás cukor

3 dl víz

10 dkg cukor

1 dl fehérbor

40 dkg szilva

1 tasak zselatinlap

40 dkg szőlő

40 dkg nektarin

Leírás

A gyümölcsöket mossuk meg, és tetszőleges daraboljuk fel. Rakjuk bele abba a tálkába, amibe majd tálalni szeretnénk. A vizet forraljuk fel, a borral és cukorral. Ha forr, rakjuk bele a zselatint, majd keverjük, míg feloldódik és visszaforr. Öntsük a gyümölcsökre a langyos zselatint, és hagyjuk megdermedni. Rakjuk hűtőbe. Tejszínhabbal tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat


1 / 8

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4