Hozzávalók

10 dkg vaj

2 kanál kakaó

20 dkg porcukor

65 dkg háztartási keksz

1 csomag kókuszreszelék

1 mk rum aroma

1 üveg meggylé

1 dl kókuszlikőr

Leírás

A kekszet ledaráljuk, elkeverjük a cukorral, a kakaóval, likőrrel és a szoba hőmérsékletű vajjal. A meggybefőtt rumaromával ízesített levéből annyit teszünk hozzá, hogy formálható legyen. Nedves kézzel golyókat készítünk belőle, és egyenként megforgatjuk őket a kókuszreszelékben, vagy meghintjük porcukorral. Fóliával letakarva, hűtőszekrénybe tesszük, míg megkeményedik.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4