Hozzávalók

1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só

1 kg Tesco Finest San Marzano paradicsom

2 kanál Tesco Finest hidegen sajtolt repcemag étolaj

1 csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors

1 kg paprika

2 fej hagyma

1 kanál pirospaprika

5 dkg szalonna (+ a töltelékhez)

1 szál kolbász

Leírás

A hagymát megtisztítjuk, majd kockákra vágjuk. A paradicsomot megmossuk és felkockázzuk. A paprikát megmossuk és ízlés szerint karikára, vagy szeletekre vágjuk. Az olajon (kiolvasztott szalonnazsíron), üvegesre pároljuk a hagymát, majd hozzáadjuk a paradicsomot. Ha kicsit összerottyant az alap, beletesszük a karikákra vágott kolbászt, sózzuk, majd hozzáadjuk a paprikát. Fedő alatt, közepes hőfokon, készre pároljuk. A végén, szükség szerint, még utánaízesítjük.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat


1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4