Hozzávalók

1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só

2 kg burgonya

15 dkg margarin

5 kanál 20%-os tejföl

1 csipet szerecsendió

Leírás

A krumplipüré nagyon egyszerű köretnek tűnik, mégis gyakran találkozhatunk víz ízű, folyós masszával a tányérunkon, ami a legnagyobb jóindulattal sem nevezhető krumplipürének. Én így készítem: A krumplit sóz vízben megfőzöm, majd amikor összenyomkodom, nem tejet, vagy vizet használok, hanem tejfölt, margarint adok hozzá. Amitől igazán finom lesz, az a szerecsendió. Ha lehet, ne őröltet vegyünk, hanem egész diókat, amit mi reszelünk a püréhez. Ízlés szerint adjunk hozzá sót és fehér borsot. Így végre igazán finom köret kerül a tányérunkra.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4