A ceruzababot sós, forró vízben leforrázzuk és a paradicsomot felkockázzuk. Az olívaolajon megfutta...
1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
1 dl Tesco Finest szicíliai extra szűz olívaolaj
10 dkg vaj
1 csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors
1 darab hagyma (finomra vágva)
1 darab paradicsompüré
1 mk méz
1 csomag zöldbab (ceruzabab)
1 csokor snidling (finomra vágva)
80 dkg lazac
1 marék bazsalikom levél (finomra vágva)
A ceruzababot sós, forró vízben leforrázzuk és a paradicsomot felkockázzuk. Az olívaolajon megfuttatjuk a hagymát és rárakjuk a leforrázott babot. Összepirítjuk és nyakon öntjük paradicsompürével. Hozzáadjuk a kockázott paradicsomokat és alaposan fűszerezzük. A vajon megsütjük a lazacot és a baragura tálaljuk.
© 2019 tesco.hu. TESCO GLOBAL Zrt.