Receptek Főételek Húsos ételek Lecsós csirkeszárny

Hozzávalók

6 darab Tesco Finest San Marzano paradicsom

10 dkg füstölt szalonna

1 kevés Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors

6 darab paprika

2 darab hagyma

1 kg csirkeszárny

2 kanál pirospaprika

1 kanál ételízesítő

1 kevés fokhagymakrém

Leírás

A csirkeszárnyakat megmossuk és pörköltnek elkészítjük. A füstölt szalonnát apró kockákra vágjuk, zsírjára pirítjuk, majd beledobjuk a megtisztított, apróra vágott hagymát. Hozzáadjuk az összevagdosott paradicsomot és zöldpaprikát, összekeverjük, majd még egyszer felforraljuk. Ezután a csirkepörköltet, az edény egyik oldalára tesszük, mellé a lecsót és a lábost rázogatva, összekeverjük.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4