Receptek Főételek Húsos ételek Lecsós sertéstarja

Hozzávalók

1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só

50 dkg Tesco Finest San Marzano paradicsom

1 dl Tesco Finest hidegen sajtolt repcemag étolaj

1 csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors

1 kg paprika

1 fej hagyma

1 kanál pirospaprika

10 dkg bacon

8 szelet sertés tarja

Leírás

A szalonnát kis kockára vágjuk és serpenyőben kisütjük a zsírját. Ezután leszűrjük és a fele zsiradékban átsütjük a kiklopfolt, sózott hússzeleteket. Vigyázzunk, hogy a hús ne száradjon ki. A szalonnából és a zsír másik feléből lecsót készítünk: A hagymát a zsiradékban megpirítjuk, majd rátesszük a felkarikázott (kockázott) paprikát, sózzuk, majd pár perc párolás után, beletesszük a felvágott paradicsomot is. Fűszerezzük sóval, borssal, pirospaprikával. Egy kicsi vizet rakhatunk alá, hogy több szaftja legyen. Az elkészült lecsót ráöntjük a húsokra és összeforraljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4