Hozzávalók

1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só

50 dkg Tesco Finest San Marzano paradicsom

1 csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors

50 dkg paprika

3 darab hagyma

80 dkg sertéskaraj

Leírás

A hússzeleteket kissé megklopfoljuk. Sózzuk, borsozzuk, lisztbe forgatjuk, és serpenyőben mindkét oldalukat átsütjük. A megmaradt zsiradékban megdinszteljük a hagymát. Közben apróra vágjuk a paprikát és a paradicsomot is. A hagymára rátesszük a paprikát, kis idő múlva a paradicsomot. Sózzuk és borsozzuk, majd 20 perc alatt puhára pároljuk. Egy nagyobb edényben, egymás mellé rakjuk a hússzeleteket, majd a tetejére öntjük az elkészült lecsót.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat


1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4