Hozzávalók

2 gerezd fokhagyma

10 dkg vaj

1 szelet füstölt szalonna

3 dl tejszín

3 kanál Tesco Finest dijoni mustár fehérborral

1 üveg Tesco Finest IPA szűretlen, minőségi világos sör

1 darab malachús

1 kanál átszitált liszt

Leírás

A malac combjának bőrét, egy éles késsel szépen bevagdalom, majd bedörzsölöm a zúzott fokhagymával, sóval, borssal és köménymaggal. Előmelegített sütőbe teszem, és 180°C -on, 2 óra alatt megsütöm. Időnként sörrel öntözgetem, és kenegetem a füstölt szalonnával. Közben a mustárt a vajon megfuttatjuk, megszórjuk liszttel, és tejszínnel felöntjük. Kiforraljuk, majd tálaláskor bevonjuk a malacsültet.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4