Hozzávalók

1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só

1 dl Tesco Finest szicíliai extra szűz olívaolaj

1 fej vöröshagyma

1 csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors

2 darab citrom

1 dl fehérbor

2 kanál paprikakrém

4 darab csirkehús

1 l paradicsomlé

Leírás

A csirkecombokat besózzuk, és olívaolajon elősütjük. Amikor a hús megpirult, hozzáadjuk a finomra vágott vöröshagymát, majd pár perc után, belekeverjük a paprikakrémet. Felöntjük fehérborral, paradicsomlével, borsozzuk, és megvárjuk, hogy a levét elfője. Ekkor egy csipet sáfránnyal fűszerezzük. Belereszeljük a citromok héját, meghintjük az őrölt köménnyel, és beleöntjük a kicsavart citromok levét. Pici vízzel felöntjük, és puhára főzzük.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat


1 / 8

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4