Receptek Főételek Húsos ételek Medvehagymás csirkecomb gyümölcsökkel

Hozzávalók

1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só

4 darab banán

4 darab alma

20 dkg eper

8 darab csirkecomb

4 darab narancs

10 dkg teavaj

1 csokor medvehagyma levél

Leírás

A csirkecombokat kicsontozzuk és a bőrét lehúzzuk. Feldaraboljuk és sózzuk. Párolóedénybe helyezzük és befedjük medvehagymalevelekkel. 60 percig pároljuk. A gyümölcsöket felaprítjuk és vajon megpároljuk őket, a következő sorrendben, a serpenyőbe téve: alma, narancs, banán, eper. Menta levelet szórunk rá. Ha a csirkecombok megpárolódtak, akkor a gyümölcsragura tálaljuk. Tipp: Lehet a párolt csirkecombokat is pirítani. Egy serpenyőben vajat melegítünk, majd rárakjuk a puha, párolt csirkecombokat és addig pirítjuk, ameddig színe nem lesz.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat


1 / 8

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4