Receptek Főételek Húsos ételek Meggyes csirkecomb

Hozzávalók

1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só

5 kanál Tesco Finest hidegen sajtolt repcemag étolaj

1 csipet fahéj

3 dl vörösbor

10 dkg hideg vaj

1 kg csirkecomb

45 dkg magozott meggybefőtt

5 kanál keményítő

1 csipet őrölt szegfűszeg

Leírás

A csirkecombokat sózzuk, majd kevés olajon pirítsuk meg. Öntsük rá a lecsepegtetett meggyet, és hintsük meg a fűszerekkel. Öntsük fel borral, és fedő alatt pároljuk meg. Ha puha a hús, akkor vegyük ki, és a levet sűrítsük, simára kevert keményítővel. Ezután dobjuk rá a négyfelé vágott vajat, és addig keverjük, míg el nem olvad. Rakjuk vissza a csirkecombokat, és 3 percig forraljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4