Receptek Levesek Meggyleves tejfölösen

Hozzávalók

3 kanál cukor

1 pohár tejföl

1 csipet őrölt fahéj

1 csipet szegfűszeg

1 üveg magozott meggybefőtt

2 kanál átszitált liszt

1 csipet sóska

Leírás

A meggyet a vízben feltesszük főni. Hozzáadjuk a sót, a cukrot, a fahéjat és a szegfűszeget. Kb. 15-20 perc múlva behabarjuk a levest: a tejfölben simára keverjük a lisztet, egy kevés vízzel hígítjuk és szűrőn keresztül hozzáöntjük a leveshez, jól elkeverjük és összeforraljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat


1 / 8

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4