Receptek Előételek Meleg előételek Meggymártás citromlével

Hozzávalók

3 dkg liszt

2 kanál cukor

1 csipet fahéj

1 csipet szegfűszeg

40 dkg meggy

Leírás

A megmosott, kimagozott meggyet annyi vízben kezdjük főzni, amennyi ellepi. Hozzáadjuk a fűszereket és készre főzzük. Közben a lisztből és vízből sima habarást készítünk. Felhígítjuk a meggylével és ráöntjük a meggyre. Utólag még ízesítjük. Főtt húsokhoz kínáljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4