Receptek Főételek Húsos ételek Mexikói chilis bab hagymával

Hozzávalók

1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só

3 gerezd fokhagyma

½ darab vöröshagyma

1 dl Tesco Finest hidegen sajtolt repcemag étolaj

1 csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors

1 csipet chilipaprika

100 g sűrített paradicsom

1 csipet oregáno

250 g darált hús

1 konzerv bab (mexikói mártásos)

Leírás

A hagymát és a fokhagymát tisztítsd meg és karikázd fel, illetve zúzd össze, majd pirítsd meg egy kevés olajon, egy mélyebb serpenyőben. Ezután, tedd bele a darált húst, sózd, borsozd, paprikázd, szórd meg a chilivel és az oregánóval. Add hozzá az apróra vágott paradicsomot, egy jó adag ketchupot és négy evőkanál Piros Aranyat. Ha kell, adj hozzá egy kevés vizet és rotyogtasd egy fél óráig. Ezután, öntsd hozzá a megmosott és lecsepegtetett fehér- és vörösbabos konzervet is. Forrald össze és még melegen tálald.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4