Hozzávalók

1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só

10 dkg vaj (a szőlő alá)

1 csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors

1 darab hagyma

1 csipet majoranna

1 dl méz

4 darab kacsacomb

1 kg fehér szőlő

Leírás

A kacsacombokat megmossuk, jól megtisztítjuk az esetleges tollmaradványoktól. Besózzuk, majd a megtisztított, de egészben hagyott vöröshagymával, kevés sóval, szemes borssal és majoránnával fűszerezve, kevés vizet aláöntve, takaréklángon, fedő alatt puhára pároljuk. Ezután a kacsacombokat áttesszük egy tepsibe, megkenegetjük egy kis pecsenyezsírral elkevert mézzel és forró sütőben, pirosra sütjük. A ropogósra sült kacsacomb mellé párolt szőlőt, köretként tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat


1 / 8

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4