Receptek Főételek Húsos ételek Mézes-mustáros hús

Hozzávalók

1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só

2 fej vöröshagyma

½ dl Tesco Finest hidegen sajtolt repcemag étolaj

1 csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors

8 kanál Tesco Finest dijoni mustár fehérborral (hagyományos+ 5 ek. csípős)

8 kanál szójaszósz

1 kg csirkecomb

2 darab babérlevél

12 kanál méz

8 kanál Worchester szósz

Leírás

A hagymát lereszelem, vagy apróra vágom, majd a hozzávalókkal együtt, egy nagy tálban összekeverem. A csirkecombokat megkenem, és összekeverem a páccal. Legalább 1 éjszakán át, hűtőben, lefedve érlelem. A tökéletes ízhatás érdekében, én inkább 2 éjszakát javasolnék. Közben, egyszer átfordíthatjuk. Grillen, vagy serpenyőben sütöm. Köretnek, párolt gyümölcs illik mellé.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4