Receptek Főételek Húsos ételek Mézes-répás csirke

Hozzávalók

5 dkg vaj

1 darab sárgarépa

1 pohár fehérbor

1 darab csirkemell

10 dkg szalonna

Leírás

A csirkemellet csíkokra vágjuk, és alaposan megfuttatjuk olajon. Fűszerezzük, majd rászórjuk a felaprított répát. Jól összepirítjuk, majd ha már puhulnak, akkor ráöntjük a mustárt, a mézet és kevés vizet. Kevés keményítővel besűrítjük, és finomra vágott zöldfűszerrel tehetjük pikánssá.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat


1 / 8

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4