Receptek Levesek Minestra

Hozzávalók

1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só

10 dkg spagetti

2 darab burgonya (csíkokra vágva)

1 csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors

3 darab sárgarépa (csíkokra vágva + 2 db az alapléhez)

1 darab hagyma (csíkokra vágva)

2 darab cukkini (csíkokra vágva)

1 csipet bazsalikom

20 dkg paradicsompüré

1 csipet oregáno

2 darab fehérrépa (csíkokra vágva + 2 db az alapléhez)

1 darab karalábé (csíkokra vágva)

10 dkg bacon szalonna

1 kg csont

Leírás

A csontot sárgarépával, petrezselyemgyökérrel, 1,5 liter sós vízben, 2 órán át főzzük. A megtisztított zöldséget, kelkáposztát, burgonyát, zellert, karalábét metéltre vágjuk és zsírban megpároljuk. A füstölt szalonnát kockákra vágva, megpirítjuk a paradicsompürével. A csontlevest leszűrjük, beletesszük a párolt zöldséget, a pirított szalonnát, spagettit, majd 20 percig forraljuk. A reszelt sajtot, a tányérokba tálalt levesbe tesszük.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat


1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4