Hozzávalók

20 dkg porcukor

5 dkg kakaópor

2 kanál rum

20 dkg darált dió

10 dkg csokoládé

1 kanál baracklekvár

Leírás

A diót, a cukrot, kakaót, a csokoládét, a lekvárt, a rumot és a tojásfehérjét alaposan összedolgozzuk (én gyúrni szoktam). Vizes kézzel, diónyi gombócokat formálunk belőle. Mindegyik közepébe, egy-egy szem meggyet igazítunk, kristálycukorba, kakaóba, kókuszreszelékbe, vagy csokoládédarába hempergetjük. Ezután mignonpapírba helyezve, levegős helyen szikkadni hagyjuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4